Overstappen naar restitutiepolis vóór 1 januari 2023

Leestijd:  1 minuut
Geschreven door:  Bart Balm
Single image

Informatie voor clienten. Informeer jouw clienten over de restitutiepolis.

Wij geloven dat tijd en persoonlijke aandacht de basis is van goede zorg. Daarom sluit ZorgPunt geen contracten met zorgverzekeraars. We bepalen liever zelf hoe we de beste zorg kunnen bieden. Daarom bieden wij onze cliënten een vorm van zorgverlening aan waarin wij écht de tijd kunnen nemen voor de cliënt.

Restitutieverzekering, of restitutiepolis

Door deze keuze worden onze zorgkosten volledig vergoed bij cliënten met een restitutieverzekering. Een restitutieverzekering biedt cliënten namelijk een volledige vrije keuze en een volledige vergoeding van deze zorgkosten.

Cliënten met een naturaverzekering krijgen hun zorgkosten vaak slechts gedeeltelijk vergoedt. Om dit te voorkomen, adviseren wij u vóór het einde van het jaar over te stappen naar een restitutiepolis. Deze is maandelijks meestal maar een paar euro duurder, maar garandeert een vrije keuze.

De meeste zorgverzekeraars bieden naast een naturapolis, ook een restitutiepolis aan. Als u bij uw huidige zorgverzekeraar wilt blijven, heeft u derhalve de mogelijkheid om te kiezen voor hun restitutiepolis. U kunt op de websites van de verschillende zorgverzekeraars veel informatie hierover vinden.

Meer weten over een restitutiepolis?

Wilt u meer weten over een restitutiepolis of heeft u een vraag die hiermee te maken heeft waar wij u bij kunnen helpen? Laat het ons weten, dan helpen we u waar wij dat kunnen.