Werken bij Zorg Supportgroep: nieuwe website!

Leestijd:  1 minuut
Geschreven door:  Jeroen Damen
Single image

Zoals jullie weten, zoeken we naarstig naar nieuwe medewerkers; mensen die samen met ons de zorg minder complex willen maken en weer willen gaan verzorgen zoals zorg is bedoeld: met oprechte aandacht voor de mens en gericht op positieve gezondheid.

Tegelijkertijd is het ontzettend moeilijk om de juiste mensen te vinden. En zodra ze zijn gevonden, is het de kunst om ze méér te bieden dan het arbeidsvoorwaardenpakket dat ze elders ook (kunnen) krijgen.

Om ons te ondersteunen in dit doorlopende proces én om een plek te maken waar we mensen kunnen vertellen waarom het werken voor Zorg Supportgroep zo speciaal is, hebben we een gloednieuwe ‘Werken bij-website’ bedacht, ontworpen en in het leven geroepen!

‘Wat is een ‘werken bij-website’?’

Zo’n site wordt in het leven geroepen ter ondersteuning van het werving- en selectieproces. Hier ontdekken mensen wat het betekent om te werken voor (in dit geval) Zorg Supportgroep, welke arbeidsvoorwaarden we hanteren en natuurlijk welke openstaande vacatures er zijn.

‘Ja maar dat kan toch ook gewoon op elke website?’

Ja en nee. Een werken bij-website is volledig gericht op het kennismaking- en sollicitatieproces. Dat houdt in dat er weinig andere ‘afleiding’ op de site te vinden is en mensen in zo weinig mogelijk tijd, zoveel mogelijk informatie geeft over onze organisatie. Terwijl op een ‘normale’ website de bezoeker op een andere manier aan de hand wordt genomen. Daarnaast heeft een werken bij-website ook veel voordelen in de vindbaarheid van de organisatie op de arbeidsmarkt.

‘Leuk!’

Zeker. Jeroen, Ellen, Pascalle, Aysenur en Bart hebben er hard aan gewerkt. Dank daarvoor!

De website wordt doorlopend vernieuwd, onderhouden en bijgewerkt. Heb je tips of opmerkingen die de website beter maken? Laat het ons weten! Bekijk de website hier.