Path Copy 7

Wanneer u niet meer beter wordt

Palliatieve terminale zorg thuis

Wanneer genezing niet meer mogelijk is, komt er veel op u af. U gaat nadenken over de laatste fase van uw leven. Hoe wilt u die laatste fase doorbrengen, waar en met wie? Natuurlijk wilt u het liefst thuis zijn, omringd door uw naasten. Maar … kan dat zomaar? Ja, dat kan, ook met 24-uurs palliatieve thuiszorg. Zorg Supportgroep garandeert dat u de laatste fase van uw leven thuis kunt doorbrengen. Met zoveel mogelijk rust en comfort.

Wij zijn er voor u én voor uw naasten

Onze zorgprofessionals bieden u de zorg die u nodig heeft. Daarbij steunen ze ook uw naasten wanneer dat nodig is, 24 uur per dag.

Volledige palliatieve terminale zorg thuis

Onze gediplomeerde zorgprofessionals zijn gespecialiseerd en ervaren in het leveren van palliatieve zorg thuis. Zij zijn bevoegd om alle –ook complexe– medische handelingen uit te voeren. Samen met u en uw arts leggen zij de focus op uw comfort in de laatste levensfase. Daarbij worden zij geleid door onze zorgcoördinatoren, zelf ook ervaren verpleegkundigen in de terminale zorg.

Wij zijn er voor u én voor uw naasten

Rust en privacy staan voorop

U wilt uw laatste levensfase liefst in alle rust, en samen met uw naasten doorbrengen. Onze zorgverleners houden daar altijd rekening mee en geven u en uw naasten alle ruimte en privacy. Daarbij staan zij wel altijd klaar om u de aandacht en de zorg te geven die u nodig heeft.

Zorgkosten, geen zorgen

Net als u willen wij niet dat de zorgkosten uw zorgen worden. Om dat te bereiken, hebben wij enige praktische medewerking nodig, van u of van uw naasten. Onze zorgcoördinatoren Palliatieve Zorg  kunnen u hier alles over vertellen. Vraag het hen gerust.

Heeft u vragen?

Onze zorgcoördinatoren Palliatieve Zorg zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar op 085-2006669 of via een mail naar ptz@zorgsupportgroep.nl.